Események naptára

Intenzív szülésfelkészítő

2017.07.22 09:30
Július 22-én intenzív, csoportos szülésfelkészítőt tartok. Készülj tudatosan a szülésedre! Szeretnéd tudni mi is fog történni veled a vajúdás és szülés alatt?  Mitől függ, hogy megéled vagy túléled a szülésed? Érdekel az élettani szülés folyamata, fizikai és érzelmi szinten? Mik a lehetőségeid a kórházban? Érdekelnek a vajúdási testhelyzetek, alternatív fájdalomcsillapító módszerek? Várandósság, szülés, gyermekágy időszakára szeretnél hasznos információkat kapni? Ha úgy érzed hasonló kérdések foglalkoztatnak, ha szeretnél elmerülni a szülés témakörében, ha felelős döntéseket szeretnél hozni a szüléseddel kapcsolatban széleskörű információk alapján, sok gyakorlattal...

Beszélgetés a szülésről

2017.06.07 16:30
Szeretettel várok mindenkit június 07-én szerdán 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: WHO ajánlása a normál szülésre vonatkozóan és megvalósulása itthon WHO lassan 20 éve már, hogy megfogalmazta ajánlásait a normál szülésre vonatkozóan. Több kategóriába sorolta az eljárásokat, beavatkozásokat, mi az amit támogatni kellene és mi az amit megszüntetni. Magyarországon mi valósult meg ebből és mi nem? Mi az oka? Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Szülésélmény feldolgozó csoport

2017.04.29 09:30
Április 10-ig történő jelentkezésnél korai jelentkezés kedvezmény! Érdemes kihasználni! A csoport zárt, csak a 2 alkalomra együtt lehet jönni és a jelentkezők száma korlátozott.

Beszélgetés a szülésről

2017.04.18 16:30
Szeretettel várok mindenkit április 18-án kedden 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: Ha nehezített a terep Honnan lehet hiteles információhoz jutni és kihez forduljunk ha valakinek "nehezített a terep" pl. egészségügyi problémája van, császárja volt, egyéb nőgyógyászati problémája van stb. Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Szülésfelkészítő

2017.04.14 14:00
Április 14-én és 21-én 14-17 óra között csoportos szülésfelkészítőt tartok. Készülj tudatosan a szülésedre! Szeretnéd tudni mi is fog történni veled a vajúdás és szülés alatt?  Mitől függ, hogy megéled vagy túléled a szülésed? Érdekel az élettani szülés folyamata, fizikai és érzelmi szinten? Mik a lehetőségeid a kórházban? Érdekelnek a vajúdási testhelyzetek, alternatív fájdalomcsillapító módszerek? Várandósság, szülés, gyermekágy időszakára szeretnél hasznos információkat kapni? Ha úgy érzed hasonló kérdések foglalkoztatnak, ha szeretnél elmerülni a szülés témakörében, ha felelős döntéseket szeretnél hozni a szüléseddel kapcsolatban széleskörű információk alapján, sok...

Beszélgetés a szülésről

2017.03.06 16:30
Szeretettel várok mindenkit március 06-án hétfőn 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: Hogyan válasszunk kísérőt/segítőt a szüléshez A lényeg, hogy fogadjunk valakit vagy nem mindegy ki az? Jó lesz az akit a barátnőm ajánlott? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? És mi van, ha nem akarunk senkit sem választani? Egyáltalán kiket is lehet választani manapság? Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Beszélgetés a szülésről

2017.02.01 16:30
Szeretettel várok mindenkit február 01-én szerdán 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. 2017-ben is folytatjuk beszélgetéseinket. Mostani témánk: Ha az első gyermekem előtt tudtam volna... Mi az amit máshogy csinálnánk? Mit lett volna jó tudni? Befolyásolt volna valamit ha tudom? Honnét érdemes információt szerezni? Ez is egy olyan téma, amiről napokat lehetne beszélni, mi most 1 délután alatt próbáljuk boncolgatni a kérdést. Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Női nap

2017.01.08 09:30
Egy nap a NŐről. A kislányról, a feleségről, az anyáról. Milyen szerepek jutnak egy nőnek? Hogy éljük meg a nőiségünket? Hogyan látjuk magunkat, hogyan látnak minket? Hogyan változunk? Mit szeretünk magunkban és magunkon? Jogosak-e az érzéseink? Hogyan változott az életünk, hogyan változtunk mi? Anyává válásunk megváltoztatott minket? Minden olyan témát érinthetünk, -(csak női körben) ami minket NŐket érdekel. Mindent kimondhatunk, nincsenek tabuk, együtt sírhatunk, együtt nevethetünk. Ez a nap csak rólunk fog szólni. A Női napot ajánlom azoknak, aki szeretnek tabuk nélkül beszélgetni arról, mit is jelent nőnek lenni, hogyan változunk. Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy napot csak...

Beszélgtés a szülésről

2016.12.05 16:30
Szeretettel várok mindenkit december 05-én hétfőn 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Ebben az évben utolsó alkalommal talákozunk és nem éppen könnyű témáról fogunk beszélgetni. Mostani témánk: Ha nem úgy alakul ahogy terveztük Mi történik ha valami nem úgy sikerül a szülés során ahogyan szerettük volna? Lehet erre előre készülni? Lehet A és B terveket készíteni? Ki mennyire tudja feldolgozni és hogyan? Vagy minden úgy jó ahogy történt, mert okkal történt úgy? Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Beszélgetés a szülésről

2016.11.09 16:30
Szeretettel várok mindenkit november 09-én szerdán, 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani alkalommal folytatjuk amit szeptemberben elkezdtük, hiszen azt mondtátok, még bőven van mit beszélni erről a témáról: Család születik, család bővül Hogyan folytatódik az életünk az első, a 2. 3. ...gyermek érkezésével? Mi változik? Szülésünk hatással van a további életünkre? Változik a párkapcsolatunk? A szexuális életünk? Sok hasonló kérdésre próbáljuk keresni a választ. Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>