Események naptára

Beszélgetés a szülésről

2018.11.07 16:30
Szeretettel várok mindenkit egy kis beszélgetésre a szülésről, várandósságról, szülés utáni időszakról 2018. november 07-én (szerdán) A Szabadművelődés Háza 202-es termébe 16.30-tól. A mostani alkalom témája: Amikor a hóhért akasztják, vagyis a dúla mesél szüléseiről, tapasztalatairól Várok minden babát tervezőt, babát várót, gyermekes anyukát és azokat is akiket csak egyszerűen érdekel a téma. Kisgyermekkel is lehet érkezni. Kérem, hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A terembérleti hozzájárulás 200 ft.

Beszélgetés a szülésről

2017.11.20 16:30
Szeretettel várok mindenkit november 20-án hétfőn 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: Vajúdási és szülési pozíciók Te hogyan vajúdtál és szültél? Miért? Még nem szültél és érdekelne, hogy milyen lehetőségek vannak? Mi az egyik vagy a másik előnye, illetve hátránya?  Gyere és mesélj, te hogyan emlékszel, mit gondolsz a témáról! Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Intenzív szülésfelkészítő

2017.10.27 15:00
Október 27-28-án délután 2 alkalmas, intenzív, csoportos szülésfelkészítőt tartok. Készülj tudatosan a szülésedre! Szeretnéd tudni mi is fog történni veled a vajúdás és szülés alatt?  Mitől függ, hogy megéled vagy túléled a szülésed? Érdekel az élettani szülés folyamata, fizikai és érzelmi szinten? Mik a lehetőségeid a kórházban? Érdekelnek a vajúdási testhelyzetek, alternatív fájdalomcsillapító módszerek? Várandósság, szülés, gyermekágy időszakára szeretnél hasznos információkat kapni? Ha úgy érzed hasonló kérdések foglalkoztatnak, ha szeretnél elmerülni a szülés témakörében, ha felelős döntéseket szeretnél hozni a szüléseddel kapcsolatban széleskörű információk alapján, sok...

Beszélgetés a szülésről

2017.09.11 16:30
A nyári szünet után újra itt vagyunk... Szeretettel várok mindenkit szeptember 11-én hétfőn 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: Szülésélmény: miért nem mindegy, hogy emlékszünk vissza a szülésünkre? Hogyan emlékszel vissza a szülésedre? Életed legcsodálatosabb élménye, ami megerősített, kiteljesedtél? Vagy nem szívesen emlékszel vissza a részletekre, legszívesebben elfelejtenéd azokat az órákat vagy az azt körülvevő időszakot? Ugye sok példát tudunk mindkettőre és a kettő között is rengeteg minden lehet. Vajon hogyan befolyásolja a szülésünk a további életünket, van-e rá hatással? Mi segíthet a feldolgozásában, egyáltalán van-e szükség rá?...

Intenzív szülésfelkészítő

2017.07.22 09:30
Július 22-én intenzív, csoportos szülésfelkészítőt tartok. Készülj tudatosan a szülésedre! Szeretnéd tudni mi is fog történni veled a vajúdás és szülés alatt?  Mitől függ, hogy megéled vagy túléled a szülésed? Érdekel az élettani szülés folyamata, fizikai és érzelmi szinten? Mik a lehetőségeid a kórházban? Érdekelnek a vajúdási testhelyzetek, alternatív fájdalomcsillapító módszerek? Várandósság, szülés, gyermekágy időszakára szeretnél hasznos információkat kapni? Ha úgy érzed hasonló kérdések foglalkoztatnak, ha szeretnél elmerülni a szülés témakörében, ha felelős döntéseket szeretnél hozni a szüléseddel kapcsolatban széleskörű információk alapján, sok gyakorlattal...

Beszélgetés a szülésről

2017.06.07 16:30
Szeretettel várok mindenkit június 07-én szerdán 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: WHO ajánlása a normál szülésre vonatkozóan és megvalósulása itthon WHO lassan 20 éve már, hogy megfogalmazta ajánlásait a normál szülésre vonatkozóan. Több kategóriába sorolta az eljárásokat, beavatkozásokat, mi az amit támogatni kellene és mi az amit megszüntetni. Magyarországon mi valósult meg ebből és mi nem? Mi az oka? Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Szülésélmény feldolgozó csoport

2017.04.29 09:30
Április 10-ig történő jelentkezésnél korai jelentkezés kedvezmény! Érdemes kihasználni! A csoport zárt, csak a 2 alkalomra együtt lehet jönni és a jelentkezők száma korlátozott.

Beszélgetés a szülésről

2017.04.18 16:30
Szeretettel várok mindenkit április 18-án kedden 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: Ha nehezített a terep Honnan lehet hiteles információhoz jutni és kihez forduljunk ha valakinek "nehezített a terep" pl. egészségügyi problémája van, császárja volt, egyéb nőgyógyászati problémája van stb. Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.

Szülésfelkészítő

2017.04.14 14:00
Április 14-én és 21-én 14-17 óra között csoportos szülésfelkészítőt tartok. Készülj tudatosan a szülésedre! Szeretnéd tudni mi is fog történni veled a vajúdás és szülés alatt?  Mitől függ, hogy megéled vagy túléled a szülésed? Érdekel az élettani szülés folyamata, fizikai és érzelmi szinten? Mik a lehetőségeid a kórházban? Érdekelnek a vajúdási testhelyzetek, alternatív fájdalomcsillapító módszerek? Várandósság, szülés, gyermekágy időszakára szeretnél hasznos információkat kapni? Ha úgy érzed hasonló kérdések foglalkoztatnak, ha szeretnél elmerülni a szülés témakörében, ha felelős döntéseket szeretnél hozni a szüléseddel kapcsolatban széleskörű információk alapján, sok...

Beszélgetés a szülésről

2017.03.06 16:30
Szeretettel várok mindenkit március 06-án hétfőn 16.30-tól A Szabadművelődés Háza 202-es termébe egy kis beszélgetésre. Mostani témánk: Hogyan válasszunk kísérőt/segítőt a szüléshez A lényeg, hogy fogadjunk valakit vagy nem mindegy ki az? Jó lesz az akit a barátnőm ajánlott? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? És mi van, ha nem akarunk senkit sem választani? Egyáltalán kiket is lehet választani manapság? Kérek mindenkit hogy jelentkezzetek be a nagymzsanett@gmail.com címen. A belépő 200 ft.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>